Privatlivspolitik

Fortrolighed og brug af cookies pÄ CasinoTop

Value Marketing tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling i overensstemmelse med gĂŠldende regler om behandling af persondata.

Denne privatlivspolitik fortÊller, hvordan vi behandler dine personoplysninger pÄ denne hjemmeside.

Fortrolighed og brug af cookies pÄ CasinoTop

Value Marketing Limited kĂžrer CasinoTop, som er en uafhĂŠngig forbrugerportal med upartiske anmeldelser og anmeldelser af online casino.
Hele pointen med denne fortrolighedserklÊring er at forklare hvornÄr, hvorfor og hvordan vi behandler dine personlige oplysninger om dig. ErklÊringen indeholder ogsÄ oplysninger om de lovmÊssige rettigheder, du har.

Dataansvar og kontaktoplysninger

Value Marketing er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi
Value Marketing Ltd. CasinoTopp HQ Malta
Organisationssnummer: C 91541
Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road
STJ 3141, St Julian’s
Malta Adresse:
CasinoTopp Norge
Kristian Augusts gate 12
0164 Oslo
Norway

Email: post@casinotopp.net

Hvis du har spÞrgsmÄl om vores behandling af dine personoplysninger, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os herom.

Vi behandler fĂžlgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Emailadresse
  • Telefonnummer
  • Bruger-ID
  • Facebook-billede
  • IP-adresser
  • Logfiler om adfĂŠrd pĂ„ hjemmesiden, herunder hvilke undersider, der er besĂžgt pĂ„ domĂŠnet
  • Timestamp
  • Adresse
  • Land
  • FĂždselsdato
  • Øvrig cookie-data, som kan vĂŠre personlige oplysninger.

Formăl og retsgrundlag for behandling

Formălet

FormÄlet med vores behandling af dine personoplysninger er fÞlgende:

  • MarkedsfĂžring af tilbud der bliver prĂŠsenteret pĂ„ denne side, deltagelse i konkurrencer samt fremsende nyheder, sĂ„fremt du har samtykket hertil.
  • Behandling af henvendelser om spillesupport, hvis du har behov for hjĂŠlp eller har en forespĂžrgsel.
  • Analyse af aktiviteter og brug i forbindelse med hjemmesiderne og optimering af disse, samt forebyggelse af hackerangreb.

NÄr du benytter hjemmesiden bliver generelle personoplysninger indsamlet om dig. Du har ikke mulighed for at benytte siden uden at vi indsamler visse oplysninger om dig. Af de oplysninger vi indsamler pÄ dig nÄr du besÞger siden er din adfÊrd pÄ siden (dvs. Hvilke sider du besÞger, hvornÄr og hvor lang tid), samt din IP-adresse. IP-adresser indsamles for at overvÄge unormale trafikmÞnstre og er et vigtigt vÊrktÞj for os i kampen mod hackerangreb. Ligeledes kan vi ved at indhente IP-adresser blokere for besÞgende fra lande hvor spillesiderne vi prÊsenterer ikke er licenserede.

Vi behandler kun dine personoplysninger i det omfang, det er nÞdvendigt for at opfylde de ovenfor beskrevne formÄl, hvortil oplysningerne er indsamlet.

Retsgrundlag

Vi skal oplyse dig om vores retsgrundlag for behandling af dine oplysninger. Det er fĂžlgende:

  • At du har samtykket til behandlingen, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.
  • At behandlingen ud fra hensynet til at forebygge hackerangreb efter en interesseafvejning gĂ„r forud for dine grundlĂŠggende rettigheder og frihedsrettigheder, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Profilering

Profilering defineres som “enhver form for automatisk behandling af personoplysninger, der bestĂ„r i at anvende personoplysninger til at vurdere bestemte personlige forhold vedrĂžrende en fysisk person, navnlig for at analysere eller forudsige forhold vedrĂžrende den fysiske persons arbejdsindsats, Ăžkonomiske situation, helbred, personlige prĂŠferencer, interesser, pĂ„lidelighed, adfĂŠrd, geografisk position eller bevĂŠgelser”.

Vi anvender automatiske afgÞrelser, herunder profilering til brug for at definere mÄlgrupper baseret pÄ geografiske lokationer og interesser. Profileringen sker pÄ baggrund af at du har givet udtryk for at interessere dig for pengespil ved at besÞge denne hjemmeside. Herefter kan du forvente at blive prÊsenteret for bannere pÄ andre hjemmesider, ligesom du kan blive eksponeret for reklamer pÄ Facebook og Þvrige sociale medier som vi benytter til at nÄ vores mÄlgruppe(r). Ligeledes vil det blive registreret hvorfra du tilgÄr siden, da den geografiske placering ogsÄ kan spille ind pÄ hvordan vi opsÊtter kampagner, og vi sÄledes vil mÄlrette kampagner mod bestemte geografiske lokationer, sÄfremt vi pÄ baggrund af akkumuleret profileringsdata kan konkludere at der er stor interesse for vores markedsfÞring i specifikke byer/omrÄder.

Hvor dine personoplysninger kommer fra

Det registreres nÄr du interagerer med os enten ved at besÞge hjemmesiden, ved at interagere med os via Facebook eller hvis du har tilmeldt dig sidens mail-liste.

Dette medfÞrer at du vil modtage mÄlrettet markedsfÞring i form af annoncer.

Alle oplysninger kommer fra registrerede selv. SÄfremt du har interageret med vores brand pÄ Facebook agerer Facebook mellemled mellem den registrerede og os, da vi modtager oplysningerne igennem Facebook.

Facebook videregiver ikke personhenfÞrbare oplysninger omkring dig til os nÄr vi benytter deres platform til at mÄlrette annoncer til dig, jf. De opridsede typer af personoplysninger skitseret i Afsnit 3, medmindre du aktivt interagerer med vores brand pÄ Facebook.

Samarbejdspartnere - hvem deler vi oplysninger om dig med?

Vi arbejder med flere tredjeparter for at skabe den bedst mulige service. Nogle af disse tredjeparter kan nogle gange have adgang til dine personlige oplysninger. Alle vores tredjeparter behandler dine personlige oplysninger pÄ lige fod med os.

Vores e-mail-udbyder The Rocket Science Group LLC d / b / a MailChimp, som behandler dine personlige oplysninger pÄ vores vegne.

Vores analytics-leverandÞrer Google behandler personlige oplysninger til deres eget formÄl. Se cookies i sektion 9 for at finde ud af, hvordan du forhindrer analytikeleverandÞrer i at fÄ adgang til dine personlige oplysninger.

Dataprocessorer eller tjenesteydere, der behandler personlige oplysninger i overensstemmelse med vores Ăžnsker og Ăžnsker.

Videregivelse

Vi videregiver dine data til samarbejdspartnere, hvis vi har modtaget dit samtykke hertil, eller hvis der er tale om nĂždvendige samarbejdspartnere af hensyn til at opfylde en legitim interesse, hvilket inkludderer myndigheder i det omfang, at vi er forpligtet hertil via lovgivningen.

OverfĂžrsel til lande udenfor EU

Dette betyder, at personlige oplysninger om dig, kan overfĂžres til lande uden for EU, kun hvis en af de tredjeparter, der er nĂŠvnt tidligere, er beliggende i et tredjeland.
Vi kan ogsÄ dele dine personlige oplysninger, hvis vi modtager en juridisk eller juridisk anmodning fra en domstol uden for EU. Vi vil dog altid kontrollere sÄdanne anmodninger grundigt, inden vi offentliggÞr personlige oplysninger.

Du har fuld ret til at bede os om yderligere oplysninger om dette. Kontakt os for yderligere information.

Sletning

Dine personoplysninger opbevares kun sÄ lÊnge, at det er nÞdvendigt af hensyn til at opfylde formÄlet, medmindre andet er pÄkrÊvet i henhold til lovgivningen, herunder sÊrligt bogfÞringslovens regler om opbevaring af bogfÞringsmateriale i 5 Är samt indevÊrende regnskabsÄr.

Logfiler, inklusive IP-adresser, opbevares i 5 Är inden de slettes. Google Analytics data opbevares i 26 mÄneder inden de slettes.

Dine rettigheder

Kontaktoplysinger

SÄfremt du Þnsker at gÞre brug af nedenstÄende rettigheder, skal du kontakte os gennem de kontaktoplysninger, som er oplistet Þverst i privatlivspolitikken.

  • Ret til indsigt (se personoplysninger): Du har ret til at fĂ„ indsigt i de persondata, som vi behandler om dig, samt en rĂŠkke yderligere oplysninger. Adgangen til indsigt mĂ„ dog ikke krĂŠnke andres rettigheder og frihedsrettigheder.
  • Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at fĂ„ urigtige personoplysninger om dig selv rettet.
  • Ret til sletning af personoplysninger: I sĂŠrlige tilfĂŠlde har du ret til at fĂ„ slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtrĂŠffer.
  • Ret til begrĂŠnsning af behandling: Du har i visse tilfĂŠlde ret til at fĂ„ behandlingen af dine personoplysninger begrĂŠnset. Hvis du har ret til at fĂ„ begrĂŠnset behandlingen, mĂ„ vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik pĂ„, at retskrav kan fastlĂŠgges, gĂžres gĂŠldende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet): NĂ„r vores behandling af dine personoplysninger baserer sig pĂ„ samtykke eller en kontrakt, og behandlingen er foretaget automatisk, har du ret til dataportabilitet. Denne ret indebĂŠrer, at du har ret til at fĂ„ tilsendt de personoplysninger, som vi behandler om dig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlĂŠsbart format, som du har ret til at overfĂžre til en anden tjenesteyder.
  • Ret til indsigelse: Du har i visse tilfĂŠlde ret til at gĂžre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan ogsĂ„ gĂžre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsfĂžring.
  • Ret til at trĂŠkke samtykke tilbage: Hvis vi baserer vores behandling pĂ„ dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trĂŠkke dit samtykke og behandling af dine persondata helt eller delvist tilbage. Din tilbagetrĂŠkning af dit samtykke berĂžrer ikke lovligheden af den behandling, som vi har foretaget, indtil din tilbagetrĂŠkning af samtykket. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, har det derfor fĂžrst virkning fra dette tidspunkt.

Du kan i Þvrigt lÊse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du kan finde pÄ www.datatilsynet.dk.

Klage

SĂ„fremt du Ăžnsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet, som har fĂžlgende kontaktoplysninger:

Datatilsynet

Adresse: Borgergade 28, 5, 1300 KĂžbenhavn K

E-mail: dt@datatilsynet.dk

Telefonnr.: + 45 33 19 32 00

Hjemmeside: www.datatilsynet.dk

Morten Jensen Photo Morten Jensen
©1999 - 2020 CasinoTop - Value Marketing Ltd. Alle rettigheder forbeholdes.All rights reserved.
bookmark-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram